Chelsea lijdt een verrassende 2-1 nederlaag bij Aston Villa
نوشته شده توسط : Hency

Chelsea leed op de laatste dag van het Premier League-seizoen een verrassende 2-1-nederlaag bij Aston Villa. Chelsea domineerde een groot deel van de eerste helft, ging snel vooruit naar de laatste derde en kreeg de bal in de doos, maar slaagde er niet in om van deze kansen te profiteren.

Chelsea-aanvoerder Cesar Azpilicueta heeft de rode kaart die hij op de laatste dag van het Premier League-seizoen tegen Aston Villa kreeg, teniet gedaan na een hoger beroep. De rode kaart zou zijn beschikbaarheid voor de Champions League-finale van dit weekend niet hebben beïnvloed. Hij kan nog steeds een voetbalshirts dragen om meer doelen te bereiken. De kant van Tuchel was opnieuw hun eigen ondergang, met 23 schoten met zeven op doel, maar werd gestraft voor fouten aan de achterkant en hun gebrek aan meedogenloosheid voor het doel. Het seizoen 2020-21 was een wilde rit en al met al een redelijk succes.

De focus van Tuchel en zijn spelers in Chelsea shirts zal er nu op liggen om ervoor te zorgen dat de voorbereidingen voor de Champions League-finale zo naadloos mogelijk verlopen. Chelsea verzekerde zich ondanks de 2-1-nederlaag van de vierde plaats in de kwalificatie van de Premier League en de Champions League. "We zitten volgend seizoen in de Champions League, dus we moeten gelukkig zijn met een voetbalshirts, maar we waren lang niet goed genoeg", vertelde Ben Chilwell op de officiële Chelsea-website.





:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: